Uudet renkaat netistä

Onko nelipyöräisen menopelisi rengassarja jo sen verran kulunut, että olisi aika vaihtaa alle uudet kumit? Auton renkaat voi hankkia kivijalkaliikkeistä, mutta ne on helppo ostaa myös netistä kunhan vain tietää, mitä etsii. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä renkaiden ostamiseen netistä.

Renkaat auton mukaan

Ovatko hankintalistallasi renkaat henkilöautoon, pakettiautoon vai raskaampaan kulkuneuvoon? Kaikki netin rengasliikkeet eivät myy kaikenlaisia renkaita, joten mieti etukäteen, mihin tarkoitukseen tarvitset renkaita. Renkaat ovat kohtuullisen arvokas hankinta, joten ei ole yhdentekevää, mistä ne hankit. Vertaile renkaiden hintoja eri sivuilla ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnä myös saatavilla olevat hintavertailut. Myös toimituskustannuksissa saattaa olla suuria eroja liikkeiden välillä. Jos haluat maksaa renkaasi osamaksulla, valitse liike, jossa se on mahdollista.

Helposti online

Ennen tilaamista kannattaa varmistaa, että valitsemiesi renkaiden kantavuus- ja nopeusluokitus riittää sinun autoosi. Kannattaa myös varmistaa, että ostoskorissasi olevien renkaiden halkaisija vastaa autosi rekisteriotteeseen merkittyä halkaisijaa. Uusien renkaiden täytyy olla myös yhteensopivat vanteidesi kanssa, joten tarkista myös vanteiden tiedot ennen kuin tilaat uudet renkaat.