Hanki jo nyt edulliset talvirenkaat netistä talven varalle

By moposoppi.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Suomessa on käytettävä talvirenkaita joulukuun alkaessa. Nyt onkin hyvä aika hankkia valmiiksi edulliset talvirenkaat netistä. Muista kuitenkin säilyttää renkaita asianmukaisella tavalla talvea varten, jotta et pilaa renkaitasi vääränlaisten säilytystilojen vuoksi. Talvirenkaiden käyttöpakko päättyy Suomessa helmikuun lopussa.

Tiesitkö, että maailman ensimmäinen talvirengas valmistettiin Suomessa?

Tutkittaessa talvirenkaiden historiaa, löytyy siitä eräs erityisen mielenkiintoinen seikka; ensimmäiset talvirenkaat maailmassa valmistettiin nimittäin kotimaassamme Suomen Gummitehdas Oy:ssä. Ensimmäisen talvirenkaan nimi oli Kelirengas ja se oli tarkoitettu käytettäväksi kuorma-autossa. Suomalaiset ovat kunnostautuneet myös nastarenkaiden keksijöinä. Nokia Hakkapeliitta -renkaat tuntevat lähes kaikki autoilevat suomalaiset ja ne ovatkin niittäneet suurta mainetta kestävyydellään sekä laadukkuudellaan. Suomalaiset voivat olla syystä ylpeitä panoksestaan talvi- ja nastarenkaiden suunnittelu- ja valmistustyössä.

Oikeastaan ei ole ihme, että ensimmäiset talvi- sekä nastarenkaat kehitettiin ja valmistettiin juuri Suomessa, onhan talvemme melkoisen oikukas ja aiheuttaa autoilijoille runsaasti haasteita. Talvi lähestyy kovaa vauhtia ja jos autosi talvirenkaat ovat jo kuluneet, niin nyt on erinomainen aika hankkia autoosi edulliset talvirenkaat netistä, suositusta ja luotettavasta verkkokaupasta.

Älä pilaa talvirenkaitasi säilytyksen aikana

Kun olet ostanut edulliset talvirenkaat netistä, pidä kuitenkin huolta siitä, ettet pilaa niitä säilytyksen aikana. Edulliset talvirenkaat netistä tulee suojata suorata auringonvalolta, luottimilta sekä öljyltä. Niitä ei tule säilyttää liian lämpimissä olosuhteissa ja ne tulee suojata kosteudelta säilytyksen aikana. Ne tulee säilyttää siten, ettei niihin kohdistu painetta, joka saattaisi muotoilla renkaat aivan uudenlaiseen uskoon ja täten pilata renkaat tyystin. Onkin tärkeää miettiä, miten renkaat pakkaa varastoon. Ei ole lainkaan samantekevää, miten säilytät edulliset talvirenkaat netistä. Jos haluat, että ostamasi edulliset talvirenkaat netistä ovat talven alkaessa hyvässä kunnossa ja käyttövalmiina on tärkeää huolehtia niiden asianmukaisesta varastoinnista.


messages.blogsearch

messages.blogcategories