Miksi on helpompaa löytää renkaat edullisesti verkkokaupasta kuin kivijalkakaupasta?

By moposoppi.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Nykyisin on netin ansiosta mahdollista löytää autoon hyvät renkaat edullisesti yllättävän helposti. Osa autoilijoista tosin suhtautuu edullisiin hintoihin hieman skeptisesti ja miettii, onko hintoihin koira haudattuna ja miten ihmeessä verkkokaupat voivat myydä renkaat edullisesti kivijalkakauppojen pyytäessä täsmälleen samoista renkaista huomattavasti korkeampaa hintaa. Tähän on olemassa muutamia luonnollisia syitä, joista kerromme lisää tällä sivulla.

Verkkokaupan kulut ovat kivijalkakauppaa pienemmät

Jos selaat hetken liiketiloja vuokralle tarjoavien sivustojen ilmoituksia, huomaat pian, että suurikokoisen ja hyvällä paikalla sijaitsevan kivijalkakaupan vuokraaminen maksaa maltaita. Tässä kohtaa verkkokauppa voittaa kulujen osalta kivijalkakaupan mennen tullen, mikä näkyy myös siinä, että verkkokauppa pystyy tarjoamaan renkaat edullisesti ja kilpailemaan kivijalkakauppojen kanssa nimenomaan hintojen osalta. Muutoinkin verkkokaupan pyörittäminen saattaa tulla kivijalkakaupan pyörittämistä edullisemmaksi. Verkko on oivallinen väline käydä kauppaa! Se saavuttaa suuren määrän asiakkaita ja päihittää maantieteelliset esteet.

Modernilla verkkokaupalla on suuri joukko yhteistyökumppaneita

Modernin verkkokaupan alhaisiin hintoihin vaikuttaa myös se, että hyvällä verkkokaupalla on yleensä suuri joukko yhteistyökumppaneita. Yli 1000 kumppania ei ole mitenkään harvinaisen paljon edes suomalaisista verkkokaupoista puhuttaessa. Tämä auttaa takaamaan hintojen kilpailutuksen ja suuren tuotevalikoiman. Verkon kautta myös verkkokauppa itse kykenee solmimaan helposti hyviä yhteistyösopimuksia. Voidaankin jopa sanoa, että verkko on pienentänyt välimatkoja ja tehnyt kansainvälisestä kaupasta aikaisempaa helpompaa.

Myös Suomessa toimivat autoalan verkkokaupat tuovat nykyään tuotteita suoraan Keski-Euroopasta suurissa erissä. Monet verkkokaupat pystyvät toimimaan ilman välikäsiä, mikä tietysti vaikuttaa tuotteiden myyntihintoihin asiakkaan kannalta positiivisella tavalla. Alalla käydään myös kovaa kilpailua, minkä vuoksi verkkokaupoilla on paineita tarjota asiakkaita kiinnostavia tarjouksia. Kun tyytyväinen asiakas löytää hyvät renkaat edullisesti, kertoo hän todennäköisesti hyvästä löydöstään pian tuttavilleen ja ystävilleen. Näin uutiset leviävät edelleen ja verkkokauppa saa loistavaa mainosta.


messages.blogsearch

messages.blogcategories